Ju lutemi shikoni më poshtë një listë të tarifave / tarifave tona për të gjitha shërbimet që ne ofrojmë:

Regjistrimi i parë i varkave holandeze në BE 299,00 Euro

Ne do të regjistrojmë varkën tuaj me një tarifë të sheshtë prej 299,00 Euro . Kjo përfshin këshilla, koha e përshpejtimit të 3-5 ditëve të punës, tarifat e regjistrimit, përdorimi i adresës sonë të rezidentëve Hollandezë dhe dërgimi i punës në letër me korrier brenda natës .

Regjistrimi i parë i varkave holandeze në BE + UK Ltd 648,00 Euro

Ne kemi krijuar një Mbretëri të Bashkuar LTD. për ju në 24 orë. Kjo LTD është në pronësi të jush, por gjithashtu mund të ketë pronarë shtesë nëse është e nevojshme. Kostoja totale për krijimin e LTD. është 349.00 Euro dhe pas kësaj 249 Euro në vit. Si LTD. përdoret vetëm për të poseduar një varkë që nuk do të keni nevojë të paguani ndonjë taksë ose të bëni ndonjë regjistrim qeveritar.
Pas 24 orësh, LTD është krijuar dhe më pas ju bëni një faturë të re shitje në emrin e UK LTD tuaj.
Pastaj do ta regjistrojmë ICP për 299,00 EUR në UK LTD. si pronar i anijes dhe ju do të merrni regjistrimin tuaj të anijeve Hollandeze 3 ditë më vonë.

Mimi i paketës totale (UK Ltd + ICP) është 648,00 EUR dhe përfshin:
* Regjistrimi në Mbretërinë e Bashkuar shpk
* Të gjitha tarifat e regjistrimit
* Përfshinë vendbanimin Hollandez
* Shërbimi i përshpejtuar 3-5 ditë
* DHL korrier brenda natës

Shtoni regjistrimin e licencës Telekomit të regjistrave 149,00 Euro

Nëse i shtoni listat e regjistrimit në regjistrimin tuaj të anijeve Hollandeze, ju merrni një çmim të zbritur prej 149,00 EUR

Regjistrimi i licencës së telekomit me shifrën e parë 199,00 Euro

Për të kërkuar produktin tuaj të parë me vendndodhje të pavarur pa porositur ndonjë produkt tjetër me ne, çmimi është 199,00 EUR

Rinovimi i Regjistrimit të Telekomit tuaj të Gjendjes 99,00 Euro

Pagesa për të rinovuar regjistrimin e licencës suaj të Telekomit është 99,00 EUR

Ndryshimi i pronësisë 315,00 Euro

Në rastin e një pronari të ri, çertifikata e mëparshme duhet të anulohet dhe duhet të aplikohet një e re nëse doni të vazhdoni me Regjistrimin e Barkave Hollandeze. Ne mund të kujdesemi për këtë në një total prej 2x5 ditësh pune.

Modifikimi / Rinovimi 149,00 Euro

Ne mund të bëjmë modifikime në certifikatën tuaj aktuale, nëse pronari mbetet i njëjtë. Shpesh kemi klientë të blejnë motorë të rinj dhe mund të ndryshojmë numrat e regjistruar të motorit për ta. Ju do të duhet të na dërgoni Certifikatën origjinale të Regjistrimit të Barkave Hollandeze, në mënyrë që ta modifikoni.

Anulim për regjistrimin e anijeve holandeze 149,00 Euro

Ne mund të anulojmë regjistrimin tuaj në Hollandë, nëse për shembull do të shesë anijen.

Anullimi i regjistrimit të anijeve spanjolle 149,00 Euro

Ne mund të anulojmë regjistrimin tuaj spanjoll.

Qëndro i lidhur