• main-banner-gibraltar

  REGJISTRIMI I ANIJEVE GJIBRALTAR

  Regjistrimi i jahteve në Gjibraltar

Regjistroni varkën tuaj në Gjibraltar

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Gjibraltar, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Gjibraltar duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Gjibraltar qoftë si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e varkës tuaj në Gjibraltar.


Regjistri i Anijeve të Gjibraltarit operohet nga Administrata Detare e Gjibraltarit dhe ofron disa avantazhe për pronarët e anijeve, duke përfshirë:

Tarifa konkuruese regjistrimi.
Akses në një sërë shërbimesh dhe lehtësish detare.
Statusi i Gjibraltarit si një vend anëtar i BE-së siguron akses në ujërat e BE-së.
Reputacioni i Gjibraltarit si një juridiksion i rregulluar mirë ofron siguri për huadhënësit dhe siguruesit.

Ne mund t'ju marrim regjistrimin e përkohshëm të Gjibraltarit në 24 orë pune

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Gjibraltar. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim provizor i garantuar në 24 orë pune! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Gjibraltar dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se 24 orë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Gjibraltarit.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Gjibraltar, dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e pasaportës/identifikimit

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Prova e adresës

4) Certifikata e fshirjes (nëse është e aplikueshme)

5) Dëshmia e mbulimit të sigurimit

6) Statusi i TVSH-së

7) Raporti i anketimit

24 ore
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Gjibraltar.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur